Tajemství sněhové vločky
Anotace: melancholická básnička :)
Chytej prosím
padající sníh
do svých horkých dlaní
vločky jsou mé
hořké slzy
jenž hořkost svou ti dají
Chytej prosím
padající vločky
jsou mým srdcem
které hledalo
vůli žít
nyní však musí
již navždy odejít
Tanči prosím
když venku sněží
mé tělo, srdce, slzy
jsou vločkami
padající do tvých dlaní
na tvář tvou
a já tě tak mohu
naposledy políbit
naposledy obejmout
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Květka Š., Maranatha, CULIKATÁ, Neriah
Komentáře (0)