Barevná rovnátka
Anotace: a on zamilovaný do jejího úsměvu
Zamiloval se do jejího úsměvu,
nedokázal se soustředit,
na její srdce dostal slevu,
nedokázal svoje city seřadit.
Leskla se krásně,
rovnátka barevná,
dokázal o tom skládat básně,
právě díky nim ji tolik miloval.
Ale rovnátka nemáte nasazená věčně,
jednoho krásného dne,
se sundanými rovnátky,
usmála se na něho všetečně,
a klapala podpatky.
Jeho nucený úsměv,
vyvolal pochyb,
bez barevných gumiček,
jeho povaha plná chyb,
dala jasné řešení..
Ani se neusmála a dala mu skromné sbohem..
Přečteno 626x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
Komentáře (0)