Tak nějak
Anotace: druhý dech ....
Sbírka:
Zpovědi
Tak nějak
u konce jsem s dechem
když s nekončícím spěchem
rozsvítíš tmu
mých dávno zhaslých světel
Tak nějak
tvůj mrzák jsem
když sebereš mi hole
a podáš
dlaně dvoje
Tak nějak
průstřelem krajky v parfému
naději měním za trému
a u konce jsi s dechem
když protneš se s mým světem
Přečteno 427x
Tipy 34
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Bíša, Psavec, James Libustka, danav, Zasr. romantik, Mbonita, Jan Hrábě, Kars, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)