Sen
Anotace: kraťoučká lyrická báseň,která mě napadla v okamžiku,když se moje kamarádka rozcházela s přítelem
Krásný sen měla jsi v životě svém,
něco však zranilo duši v těle tvém.
Ztracená bloudíš orosenou trávou,
nevzbudí tě už snad ani cukr s kávou.
Chtěla jsi životem lehce proplouvat,
teď však už musíš, jen tiše stát.
Nakonec čekáš, zklamaně čekáš,
a ten svůj krásný sen marně hledáš,
tak čekej...
Komentáře (1)
Komentujících (1)