Pavoučí
Anotace: Omotej si mě kolem sebe...
Konečky prstů procitni na mou hruď
nebuď už zbabělý a dohoď ten stud
Najdi cestu která vede do cíle
z nářků po nocích pluj na míle...
Pátrej v rozkoši kam Tě lákám
smyslná touha a pak padám
Do noci kde nic nekončí
začíná právě rej pavoučí...
Tak omotej si mě kolem sebe
budu vnímat jen a jen Tebe
Svou silou pak dlaněmi mě chyť
slyšíš nahlas jen můj křik...
Pokračuj v té cestě kde pronikáš
udělej mě krásnou, jsi kronikář
Vzpomínkou na noc pavoučí
která se nikdy s nikým neloučí...
Svázaná zůstanu na pořád
mé srdce máš dokořán
Tak běž pavoučku hezky pracuj
cestu si ke mně rychle zkracuj....
čekám.................
Přečteno 370x
Tipy 18
Poslední tipující: čarodějka07, kroužek, Eru Alonnar, sobý hnusec, Niky88, Květka Š., Zasr. romantik, labuť, jitka.svobodova, zenge, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)