Klíč
Anotace: ...od Tvého srdce
Hledám klíček k tvému srdci,
lásko, pustíš mě dál ?
Bloudím, tápu, ve dne v noci,
lásko, chtěla bych dál...
Cennější než všechno zlato,
temnější než oceán,
malý klíček ztracen v moři,
poradíš mi, kudy kam?
Možná nemá cenu hledat,
možná nemá cenu smutnit,
v dlani jiné duše lásko,
zahlédla jsem tvůj klíč třpytit.
Až se jednou budou ptát,
koho hodlám milovat
a komu svěřím z lásky klíč?
...řeknu že je zaprodaný
a že už je dávno pryč...
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, Šerák, James Libustka, WhiteSkull, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)