Anotace: Procházíme teď s přítelkyní, kterou vážně od srdce miluji, celkem závažnou krizí, která mne plní smutkem a zoufalstvím, ale jsem rozhodnut to vyřešit, tak jsem pro ni napsal báseň, snad to ocení a pochopí, že ji opravdu Miluji a nevzdám se jí...
Když je láska silná, překonat se dá všechno a i když má člověk někdy pocit, že tam žádná láska není, je tam, to mi věř. Jen přes všechnu tu zlobu, vztek, bolest a špatné chvíle, prostě není vidět a zašila se někam hluboku, aby nebyla zranována. Znám to velice dobře, taky jsme s přítelem prošli obrovitánskou krizí, abychom si uvědomili, co vlastně chceme a věř nebo ne, ta krize byla opravdu k něčemu dobrá, ba byla přímo skvělá. To se mi to ted hezky říká s odstupem času, ale ta krize nám pomohla si uvědomit, že bez sebe nemůžeme být a že chceme být spolu v dobrém i zlém a tak jsme zase spolu a těšíme se dnům. Ale jinak - žádná růže nekvete celý rok. Nemůžeme být štastní pořád, ale neštastní také ne. Někdy je to obyčejnější než jindy, ale vždycky se dokážeme něčím nadchnout, překvapit a jakobychom na chvíli prožívali zase začátky. Jenže tohle je krásnější než začátky, mít dlouhotrvající obyčejné normální štěstí, které bude pocitování třeba jen úsměvem nebo tím, že si uvaříme čaj. Skutečná láska není dokonalá. Hodně štěstí.
30.10.2010 09:42:00 | PoeziGirl