Nahá role
Nemít tak člověčí jméno
pach
a vzpomínky …
neohlížet se zpět
vleže na zádech
dýchat dolů do boků
a věřit …
posílit zázraky
že voda jen usíná v poušti
ale má svůj zástup
když chceš se napít
věřit kotvě v bouři
co udrží tisíc okamžiků
a jednu malou chvilku navíc
nespoutaného vlnobití
aby bárky
nepospíchaly s výletem ke dnu
věřit vrbám
že jejich vlasy pláčou
a jejich copy mrskají radost
věřit nitím
ve všech knoflíkách
......................
Jen se mi zdálo
že si to zasloužíš
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kouzelníček, James Libustka, Bíša, isisleo, WhiteSkull, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)