Chtěls mě...
Anotace: ... a na mně už nezáleželo.
Chtěls mě…
Najevo dal jsi mi to jasně.
Chtěls mě…
Nečekals až světlo zhasne.
Chtěls mě…
Světlo tvé touhy zářilo.
Chtěls mě…
Srdce v střepy se mi rozbilo.
Chtěls mě…
Vášeň ti v očích plála.
Chtěls mě…
Tvá síla šanci jít mi vzala.
Chtěls mě…
A já ti řekla ne,
Které tmou se proměnilo v Ano.
Chtěls mě…
A zhroutil ses mi, sne.
Tma. Ty. A pak? Už bylo ráno.
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: Eresiel, Šerák, ZILA78, R., Helena Lovecká, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)