Kdo bolest srdce nepoznal
ten na lásku si hrál
až hořkost vášně zakusí
poražen se sotva přizná
však opuštěnou zocelí.
ST
02.11.2010 23:39:00 | Lilien
Napsala jsi to krásně, dá se odpustit, ale zapomenout ne... ale dá najít společná cesta, když oba chtějí...
27.10.2010 15:49:00 | labuť
Tak to někdy chodí
když se láska ztratí
nešťastní jsou všichni
nejvíc ale děti...
Za báseň ST.
27.10.2010 13:06:00 | Květka Š.
Bazilišek, co pohledem zabíjí,
už nežije pár, jen jeden a druhý...
války, co pomalu ubíjí,
obaly duší prázdné a bez něhy.
Zima a mráz, tam se vkrádá,
kde dřív velká láska plála.
Někdy to tak končí ..nejdříve dva a velká láska
..pak každý sám a jen mráz se vkrádá ...
Dobře napsané ST!
27.10.2010 11:55:00 | xoxoxo