Slzy
slzy jsou, jako když padá sníh
do očí
z očích
tvých
slzy
tvé kapky
v mém prázdném šálku čaje
když měsíc
svým prvním světlem
vzplane
slzy
můj krátký polibek
tvé zkamenělé soli
z tváří
když víc než oči
bolí
slzy jsou, jako když taje perla
voda
co s ránem zas odolala mrazu
řeka s tvým odrazem
a příliš málo kazu
Přečteno 370x
Tipy 32
Poslední tipující: Kett, Viktorie Zvalová, Dota Slunská, Tanzania, dream in emptiness, janewe, Myrja, ZILA78, CULIKATÁ, Jana M., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)