Probuzení
po lžičkách medu
přichází probuzení
říkali: netrap se!
za to on ti nestojí.
po stopách v písku
kráčí jen vyvolení
říkali: neboj se!
čas, všechny rány zhojí.
po hříchu milostném
sténá srdce v opojení
říkali: nevěř mu!
možná ti lže a pravdy se bojí.
po kolikáté lze
prosit za odpuštění?
říkali: zapomeň!
však srdce rozumu nedovolí.
Přečteno 514x
Tipy 9
Poslední tipující: Beepat, Sladkalu, ona, CULIKATÁ, Agniezka, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)