Lístky kopretiny
Anotace: Jako když někdo otrhává květ a má spoustu otázek...
Začala ses topit v moři,
všechno postavený můžeš zbořit.
On dal právě city stranou,
co říct... nashledanou?
A nic víc...
Co se tady vlastně děje,
vše je jinak a kdo se směje.
V těle všechno se zmítá,
vidět ho... a zase v tom lítá.
Sama...
Chce se chovat přirozeně,
přemýšlí, co vše je v ceně.
Srdce steskem puká,
duše vyschne a pak?
Pomůže rozum... neví
Cesty se náhle rozdělily,
chce a nemůže být s nimi.
Láska ještě někde dřímá,
nebo je z ní popel a hlína?
Pověz...
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: korzar, CULIKATÁ, la loba, James Libustka
Komentáře (3)
Komentujících (3)