Zastavil se čas...
Anotace: to jsme vezli stopaře, jednoho kamaráda, nestopoval, ale hned jsem ho poznala a tak jsme ho naložili, mno tady po něm všechny holky přímo slintaj a já patřím do toho spolku tak trochu také ;-)
Až rozpustim si vlasy,
vonět budeš k nim, asi.
Jsi něha i lidská krása,
mohl bys byt i ma láska!
Jsi mlhy něžné pohlazení,
jen přání, víc to není.
Přání patřit do života Tvého
a Ty zas do toho mého.
Uprostřed věty zastavil se čas,
nevim co říct až potkám Tě zas.
Nevim, jak se stát pro Tebe okouzlující,
v tom davu lidí, hvězdou zářící!
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, Bíša, Pythonissa__, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Sibyla, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)