Vzpomínáš?
Anotace: teď už znám plán své cesty...
Vzpomínáš,
jak jsem ti řekla,
že když odejdeš,
tak já půjdu s tebou?
Vzpomínáš,
jak jsem ti řekla,
že když umřeš,
tak já umřu s tebou?
Teď už vím,
že tohle je ta cesta,
kterou jsem plánovala,
to je totiž ono..
Kráčet po cestě, s tebou :-*
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Sweet KiWi, Bíša, PoeziGirl, Veru, CULIKATÁ, Jeronym.
Komentáře (1)
Komentujících (1)