tenkrát v albrechticích
Anotace: bylo nebylo a nebude
nenapíšeš
nedotkneš se tačpedu
nesesmilníš s jeho blogem
i když toužíš dotýkat se jeho slov
pozorovat jak se háčky nad jeho psaním vlní
nebude nebude nebude už nikdy se nevynoří láska sněhem zapadlá
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nikotin, jedam, NikitaNikaT., Jan Hrábě, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)