Ohnivé kolo
Anotace: vášeň přináší i planý popel...
Sbírka:
doteky lásky
..polibky kráčím po tvé kůži, drsné, zdá se
od větrů a bouří; Jsi muž:
Oba toužíme proniknout vášní
co ohnivým kruhem mezi náma.
Za stěnou možná budu sama
Zatím sestupuji polibky tvou kůží
k tvému vědomí
- za stěnou nejspíš budeme sami
dva vyhořelé ostrovy .
Otevři mi cestu k sobě, prosím !
Přečteno 375x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Iva Borecká, Jan Hrábě, Dračičák, CULIKATÁ, Psavec, Kapka, Jana M., Javavia, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)