Anotace: jen verše co v hlavě nosím a na papír je napsat mállo kdy zkusím.
potřebuju lásku k životu??
když kývnu tak je tu.
když odmítnu,
ublížím tím člověku.
tak se zamysleme,
a pomluvy nechme.
vložme srdce do dlaní,
i když bolí vrácení.
chvilku ho tam nechme,
a tu chvíli si do hlavy vpišme.
a když to víde,
do světa to vykřičme.