Anotace: pořád je to tady.. =(
až moc sebelítosti, možná zním jakobych ti to daval sežrat, ale není tomu tak.
Popravdě bych teď něco rád napsal: čekal jsem, že se změníš s nástupem do školy, ale tak nějak jsem předem tušil že to bude to stejné. Ano chybu jsem tedy neudělal, necítím to tak, jsem rád že je to jak to je, ikdyž sám nemám nic.
promin
05.11.2010 21:01:00 | Zayo
snad jednou se ten pád musí spomalit a pak musíme zase stoupat..ale je to tak Těžký..ani nevíš jak mě tato báseń je blízká..ty pocity a tak..někdy to je všechno na h....!
29.10.2010 11:28:00 | xoxoxo