Do srdce Ti vytesám...
Anotace: jj vytesám se Ti tam ;-)
Já Tě stále málo mám.
Myslíš, že se Tě vzdám?
Pořád mi chybíš víc,
křičím z plných plic.
Když odejít chceš sám,
do srdce Ti vytesám,
moje jméno i příjmení,
do lásky tak budeme vtaženi.
Přečteno 494x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, jitka.svobodova, Maranatha, CULIKATÁ, Lucerna, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)