Tebe!
prebudiť sa
a uvidieť Teba!
splnený sen!
si moje jediné prianie!
držíš ma za ruku
a ja nevnímam
napriek tomu viem,
že si to Ty
lebo cítim
že pri srdci
ma hreje čarovné teplo
také,ktoré cítim len pri Tebe
donesieš mi ružu
a ja mám slzy na kraji
a snažím sa stvoriť úsmev
cez bolavé rany
a som šťastná
Přečteno 518x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, Bíša, Metcheque, jitka.svobodova, eullaliee, CULIKATÁ, Petbab, Agniezka
Komentáře (0)