Co s tím?
Miluji se s vodou
každý večer, když se koupu
v průhledné tekutině bez tvaru.
Celá se ji odhalím,
ponořím se do ní
unavená a nedočkavá.
Miluji se se sluncem,
které mě provokuje svým žárem.
Miluji se s hudbou,
nechávám ji procházet svým tělem.
Miluji se s větrem
a žárlím na dlouhé vlasy,
(které nemám)
Miluji se s tichem,
miluj se s nocí,
ale s tebou jsem se ještě nepolíbila.
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Makula, Bambulka, Květka Š., Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)