Andělský let
Anotace: tak mě to jednou napadlo, ne tedy že by mě to ohrozilo na životě, spíš naopak :D
Letí anděl hledí k zemi
Hledajíc lásku čistou
Mezi všemi těmi lidmi
Zřel jen masu pustou
Hledal, hledal víc
Jenže pořád nic
Letí, letí stále dál
aby v lásku věřit nepřestal
chodí anděl, chodí městy
davům hledí do srdcí
procházeje všechny cesty
zříc jen samotu rostoucí
hledal, hledal víc
jenže stále nic
chodí, chodí stále dál
aby v lásku věřit nepřestal
stojí anděl hledí k zemi
doufajíc v lásku čistou
stojíc mezi všemi lidmi
již ztrácel svou jistou
hledal, hledal víc
jenže nic a nic a nic
stojí, stojí stále dál
V lásku věřit? Zaplakal
Klečí anděl oči zavřené
V modlitbě za lásku
Klečí v době ztracené
Bez barev a odlesku
Hledal, hledal víc
Jenže pořád nic
Klečí, klečí stále dál
V lásku věřit však přestal
Leží anděl hledí k nebi
Hledal lásku čistou
Jen slzy tvář mu zdobí
Již má duši zpustlou
Ležel, ležel dál
Lásku nehledal
Leží, leží, stále leží
Nezvedne se ani stěží
Vidí anděl, vidí náhle
Dvě duše v srdcích spojené
Dívka a pak chlapec vedle
V objetí si šeptají slova dojemné
Vidí, vidí stále víc
Lásku a nic víc
Zvedl se a zajásal
Nikdy víc nikdy víc
V lásku věřit nepřestal
Letí anděl hledí k zemi
Vidí tu lásku čistou
Mezi všemi těmi lidmi
kde duše blízké si jsou
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: René Vulkán, hypertenze
Komentáře (3)
Komentujících (3)