Probuď se
*
vykonávám rituál všednosti
obléknout, svléknout
jíst, pít
ústa
automaticky vytvářejí úsměv
ruce
naučený pohyb
a najednou
vklouzla jsem za dveře
co se skrývají v tónech
učil jsi mi je znát
zapřáhla noty do černého kočáru
a v něm odletěla
daleko do sebe
tam
kde všechno je nic
a nepatrné nic
je překrásné mnoho
..tma klečí na kolenou
na zlý pocit
velí zapomenout
Lásko
vždyť chráním tě
odnepaměti
vracím
jitřní hodině
s večerem čekám
až do křídel mých
dáš se znovu zahalit
rty dvoří se noci
prostým slovem
a polibkem vzdušných let
spuštěným na dlaň
se mnou probuď se
Lásko
v kouzelné tmě
*
Přečteno 354x
Tipy 27
Poslední tipující: enigman, vodnař, Gabrielle, Bíša, j.c., labuť, Mbonita, WhiteSkull, Petbab, Myrja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)