Dobré ráno miláčku
Anotace: ...takhle bych si to představovala...
Až se ráno probudíš,
nevím jestli bude
slunce nad tvou hlavou,
nevím jestli budeš
- o den rozumější
- o den bláznivější
- o den blíž k pravdě.
Nevím jestli budu usměvavá
plná kopretin a nadějí,
ale snad tě stačím políbit
a říct : "Dobré ráno, miláčku "
Přečteno 589x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Agniezka
Komentáře (0)