Když je člověk sám
Anotace: ...nebo na něj někdo někdě čeká...
Když zoufalství naplní mé oči,
držet ji v náručí a nenechat jít.
Když slyším, jak volá mé jméno,
osamocený, mysl má brečí.
Jak však ji spatřím,
nikdo mi ji nedokáže vzít...
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Lexisa, Agniezka
Komentáře (0)