Anotace: láska a strach pre ňu obetovať svoj doterajší život
prepáč, tiež som to mohla napísať do vzkazu :-)
a báseň sa mi inak veľmi páči
01.11.2010 08:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba
prosím ťa v akej reči píšeš - slovo obätovať nepoznám
obedovať -> jesť obed
obetovať -> vykonávať obeť
opätovať lásku -> oplatiť lásku - akceptovať lásku - prijať niekoho city kladne
01.11.2010 08:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Někdy opravdu stačí jen jedna jediná věta ..a vše je jiné
Krásné dílko ST.
01.11.2010 08:24:00 | xoxoxo