Zkus
Zkus šampaňské rozlít
po svých žilách.
Zkus svůj úsměv zalepit
do obálky,
daruj ji,
když baňky se kutálet
budou po mléčných drahách
a televize bude šumět
smutný blues.
Zkus...
Zkus plnou sklenku
vylít na ubrus.
Zkus poslat prázdný pohled,
to ty umíš.
Zkus
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)