20. říjen
Studeným vůním z okna mávám
pro sladké barvy podzimu,
písmenka tobě k sobě skládám
v památce k datu dnešnímu.
Po roce sladké miluji tě
zašeptám v tichých ozvěnách,
na další roky chystám sítě...
Chytám tě v měkkých peřinách.
Přečteno 453x
Tipy 9
Poslední tipující: jvacl, Špáďa, Agniezka, dream in emptiness, danav, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)