Pojď...
Anotace: Jsi ten,kterého miluju a s kterým se cítím jako královna
Otevři své oči,přicházím,
ve svých dlaních své srdce Ti nabízím.
Otevři oči,
což nevidíš,že máš před sebou anděla?
Odmítnout ho,to se přeci nedělá.
Tak vstaň a pojď semnou,
spolu budeme životem plout,
bez lží,bolesti a pout...
Přečteno 541x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Pythonissa__
Komentáře (2)
Komentujících (2)