Socha z mramoru
Anotace: nikdy nic není ideální
Nad brázdou jalovička
a pod brázdou vůl,
má milá proč nejsi má milá?
Kolem nás vychrtlý kůň,
všude sladká vůně sena
a oči tvé jak hluboká tůň
Přijdeš? Čekám na tebe oddaně
Slyšíš? Protknu pro tebe vorvaně
A ty jen jako socha z mramoru
Nemluvíš, necítíš, neslyšíš,
nepřijdeš...
Přečteno 394x
Tipy 13
Poslední tipující: hloubavá, Pevya, ilona, tato22, Zdeněk Farkaš, Bíša, SatanX, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)