Anotace: ..................
hezké vzpomínání na první líbání,noc vášní v náručí první lásky v uších mi vyzvání...
:-)
08.11.2010 11:49:00 | Sisinka
dotkla se mě tam někde, kde už nejsou cesty
vzpomínka bělostná, lem šatů nevěsty...
07.11.2010 20:53:00 | Verena
Na první lásku nikdy nezapomeneme. Ta je ukrytá hluboko v našem srdci .ST!
05.11.2010 11:51:00 | Bona
Víš, každý okamžik je nové psímeko, slůvko, jen pouhá čárka života pera, které píše novou a novou stránku, další list, než vyhasne naše svíčka... ano, pak je kniha láska, snad píše se přes kopírák z knihy života, buď se z chyb poučíme a jdeme dál, nebo se stane něco, co se opakuje a možno je to tím, že píšeme dál a dál a neohlížíme se zpět... láska bolí, to ano, ale poslední věty jsi hoden pouze ve své knize ty sám.. a na tu máš ještě moře času. ST!
03.11.2010 09:33:00 | NikitaNikaT.
Krásné vyznání a souhlasím s N., první láska je zůstává navždy v srdci ukrytá.
03.11.2010 09:08:00 | Tamara