Šílenství.
Sliby v kostnaté ulitě
ulicemi po drahách
mozkomíšních vln
vídávám plout.
Když míjí tramvaje
po koleji 3
do zítřka i na měsíc jet.
Zkouším bláznivost
brouka po orientace
v lese ze sirek.
_
Škrtnutím uhasím
touhu ve svých očích.
Doháníš mě k šílenství,
vílo má zelená.
_
Jehličí zabodané
do bříšek prstů.
Květy lilie vystlaná
ústa hladných pávů.
Sklenkami od bílého
podřezaná hrdla.
_
Ve studnici mrazivých krystalů
léčím si tvůj pohled.
Komentáře (0)