Víla pod nebesy.
Hladím struktury
jejích smyslů
a každá myšlenka
příjemně chladí.
Vnímám, jak mnou
prostupuje její stín
smíchu, protéká
cévami a mizí.
Sladí mi tep s jejím,
vdechuju obrazy hněvu,
to proto, aby ona
byla čistá.
Promlouvá k mé šíji,
když hnis tohoto dne
ode dna hoří, aby po něm
zbyla jenom krása.
Hedvábí našeho doteku
elektrizuje mě
a ta konejšivá symbióza
ve mně evokuje božství.
Svítí dobrem
čistota uzamyká okolí
vlny šumí na frekvenci snů,
když to spojení nebere konce.
Přečteno 470x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, kikis, Danga, HarryHH, labuť, CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)