Oheň
Anotace: Kdo je krabička a kdo zápalka?
Jsme jak zápalka a krabička
Stačí jen škrtnout o sebe
Jiskrou stane se první hubička
Útok strachu plamen zažene
Tak založ oheň, ať se můžu popálit
Zapsané listy zpopelnit
Popáleniny z tvých citů
Vzplanutí nových vztahů
Tak nečekej, mraky se blíží
Mokré dříví nehoří
Zapal šňůru naděje
Snad se to povede
Přečteno 353x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasr. romantik, Gabrielle, Bíša, Hazentla, Mbonita, zelená víla, Jaine, carodejka, labuť, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)