Láska ve sklence whisky..
Anotace: leckdo řeší samotu alkoholem...
Pár skleniček a trochu kouře
pod temně černou oblohou
tak proč se snažíš tvrdit couře,
že sny za lásku nemohou?
Pár panáků a nějaká ta "láska"
co prázdnej večer zaplní
když balíček gumy a polonahá kráska
ochotně postel rozvlní.
V takový večery kdy neumíš bejt sám
nikdy svejm citům nedovol
aby se vzbouřily,letíc ke hvězdám,
když láskou vládne alkohol...
Přečteno 387x
Tipy 15
Poslední tipující: Metcheque, sailorr, Sladkalu, F.i.L, Admen, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, CULIKATÁ, temny.bard
Komentáře (2)
Komentujících (2)