Dva roky prázdnin,
dva roky dřiny,
to zvíře teď zkouší
co zvládne a jak jsme každý jiný
koukáme na sebe, smějem se anebo mluví jen oči
večer, když konečně usne mám dojem, že se Země fakt točí...
Jsme pořád spolu
a občas přemýšlím, kdo koho co učí,
láskou se obalil, úsměvem léčí,
navzájem zkoumáme každý záchvěv myšlenky...
To
hlavní ale je,
že záchod vyměnili jsme za plenky!;-DDD
02.11.2010 23:29:00 | Žqáry