Jen kamarádi
voda je čistá a jseš si tím jistá
ta prokletá místa znič ve jménu Krista
znič vše co je krásné
až plamínek zhasne
i kouzelník žasne, že chtěla jsi zas mě
byli jsme spolu
teď padáme dolu
hráli jsme v duru, teď hrajeme v mollu
chybí nám noty
já nehraju, co ty?
a přitom jsme hráli tak rádi
jen pro ty, co jsou stejní jako my.....jen kamarádi
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)