Láska!?

Láska!?

Anotace: Jedna z prvních básní co jsem napsal...

Co je to láska?
Ptá se asi každý z nás.
Nikdo však přesně nepoví,
co obnáší tohleto období.

Je mnoho hezkého,
být někomu v náruči.
Milovat a mít klid,
nemít vrásky na duši.

Občas se to sic pokazí,
i když důvod neznámí…
Stěžuje život nám,
i všem v okolí.

Proto všichni střežme se,
před kouzlem jménem láska.
Nikdo v ní totiž nepozná,
co v životě čekat má…
Autor skubi-du, 03.11.2010
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel