Miluji tě jen tak
Na poušti dal bych ti
poslední kapky své vody
a před tebou do roviny
srovnal bych všechny schody
...víš, že udělal bych vše...
dospěl jsem do bodu smíření
s osudem, nadějí, snad i životem
vše co mám na tobě tolik rád
bude pro mě navždy za plotem
bolest, smutek, zklamání
proč nic z toho už mi nevadí?
já miluji tě jen tak
pro tvůj úsměv, co mě pohladí
Přečteno 501x
Tipy 22
Poslední tipující: Pešulka, čas.běží, Mraveneček, Any 4, Denael, dream in emptiness, Danga, Bíša, Elisha, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)