Sněhem zavátá jabloňová alej

Sněhem zavátá jabloňová alej

Anotace: ...

Jak sněhem zavátá
jabloňová alej,
je láska naše odvátá
a život už je nám malej.

Alej, co v zimě odpočívá,
neplodí,
jsi ty,je tvoje srdce,
povaha tklivá,
takový ty býváš
miláčku "ledový".

Co slza,
to krůpěj roztátého ledu.
Co úsměv,
to jen vítr skučí.
A když
zavátou alejí se projdu,
hrst sněhu
napadá mi do náručí.

Jablůňka,
u které jsme sedávali,
větve má zkřehlé tuhou zimou.
Nad slovy,
která jsme si šeptávali
teď nejen já, ale i stromy
pláčou tvojí vinou.

Alej je v zimě osamělá,
tak jako dneska já.
Autor jvacl, 04.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, la loba, Bona, Zasr. romantik, Kapka, jitka.svobodova, Mbonita, carodejka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hmm, v té jsem se zrovnav tuto chvíli našla :o(

13.06.2011 20:37:00 | Eči

líbí

Určitě nebudeš dlouho sama.A máš tady nás:)

04.11.2010 09:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel