SMS
Dostala jsem zvláštní zprávu,
prý se chystá něco k ránu.
Zamkni dveře, před okna dej mříž.
Nikoho cizího k sobě nepustíš!
Jsi jen má a já jsem Tvůj,
slovo láska opatruj.
Pomlouvačům nikdy nevěř,
jejich touhy nikdy neřeš.
Závidí nám lásku naší,
ve snech je pak ještě straší,
jejich samota, která je obestírá,
realitu rychle stírá.
Smutno z toho na duši,
zacpávají si uši,
aby neslyšeli tento vzkaz:
„ Nikdo nevstoupí mezi nás „.
Přečteno 583x
Tipy 41
Poslední tipující: Dota Slunská, vodnař, Dračičák, zelená víla, střelkyně1, šuměnka, Bona, Gabrielle, Bíša, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)