sss
Je mi jako ve snu,
když tě vidím tesknu,
přivírám své oči,
jsi světlo v mojí duši,
září no a ty jsi,
obklíčena kdesi,
mezi dvěma světy,
které nerozdělí,
černý lesy stojí,
lidi se zas zbrojí,
nesmyslné bytí,
které mé sny chytí.
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)