Když se vracím domů
Anotace: Vzpomínka na lásku
Když se vracím domů od Tebe
vzpomínám stále na Tebe,
jak jsme se viděli
a hned sebe jsme chtěli.
Hledal jsem lásku,
našel jsem krásku,
hnědovlasou Stázku,
mou velkou lásku.
Mám ji rád, ona to ví,
její srdce mi napoví.
Komentáře (0)