Anotace: láska bolí!!!:((a jak!!!!
Ona není ten, kdo si tvou oddanost zalouží.
01.07.2015 16:00:38 | Lilien
Tahle se mi od tebe líbí snad nejvíc a klidně bych dala i víc jinak nechápu proč tolik lidí co si jí přečetlo nepřidali komentář nebo hodnocení, ale nezoufej ono se to časem poddá já to znám:)
18.04.2007 13:02:00 | whiolet