Sníh a Holubice
Bílou holubicí, spící,
A já snem šeptající,
Tajná slůvka v nitru skrytá,
těch, co se láska chytá.
Bílá holubice, na kterou padá sníh,
Já tím sněhem, šeptajíc,
Kouzelná slůvka této noci,
Lásko, jsem v tvé moci.
Ladně mávneš svými křídly,
V moři nebe plavíš se týdny,
Tajně líbáš bílý sníh,
Bílé rty v nebesích.
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: Jar.n, lennerka, Bíša, Antares, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)