Náhrdelník..
Anotace: .. nebula Sagittae http://apod.nasa.gov/apod/ap101103.html
Náhrdelník Ti dám z dvanácti růží
třináctou do vlasů
takovým snům noc nikterak nedluží
vzešlou z hvězd okrasu
docela nahá jen s květy na prsou
bráníš se touhám mým
nehty s nail tattoos tasíš, dýcháš pusou
vůně, před neZnámým
jenž sletěl odněkud shora jak zázrakem
nad polštář ke rtům Tvým
třináctou růži v nich našel - rty majákem
byly mu.. komu - vím
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Gabrielle, Psavec, Sladkalu, divoska_jaja, labuť, šuměnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)