Něžná
něžné doteky
něžná slůvka
dlaně to popletly
obráceně vše říká
motýlí křídla
a slastné obětí
jsem hloupá víla
hned z rána odletí
zůstane smutek
a tajná touha
a skutek utek
na srdci čmouha
něžné to objetí
budu zas volná
v motýlím zajetí
ke všemu svolná
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, Bíša, Květka Š., rezina, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)