Čas plyne, pocity s ním...

Čas plyne, pocity s ním...

Anotace: přeji pěkné počtení...

Zvláštní, jak táhne se čas, plyne,
před týdnem smála jsem se,
teď už se nesměji, můj smích hned zhyne.

V bránici žal mu nedovolí projít,
chci konec, toho utrpení,
schovat se někde, a zbrojit...
Autor Gringer, 05.11.2010
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: kukopr, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas plyne a pocity spolu s ním
a já už nevím, zda spím,
či bdím.
Čas plyne a pocity spolu s ním,
zatímco v klekání poledním
ptám se zda bdím, či sním...

08.11.2010 16:42:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí