Narozeniny
Až budou ti dnes všichni přát,
vzpomeň si, že je tu někdo,
komu to dnes není dáno,
kdo však ruku stisknout chtěl
a pusu na tvář dát.
---
Až budou ti dnes všichni přát,
nech sluncem pohladit své líce,
tak moje dlaně budou tě zas hřát
a oči duhou rozzáří se.
---
Až budou ti dnes všichni přát,
ať přání splní se ti všechna,
pak vzpomeň na mě chviličku,
já posílám ti z růží kytičku.
Přečteno 460x
Tipy 21
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, Maryje..., jitka.svobodova, carodejka, Sladkalu, Psavec, James Libustka, NikitaNikaT., Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)